کاربرد نیکوتین مصنوعی و تفاوت آن با نیکوتین طبیعی

نیکوتین مصنوعی یا SYNTHETIC چیست؟

چرا اصلا استفاده می شود؟

تفاوتش با نیکوتین طبیعی چیست؟

نیکوتین طبیعی از خرد شدن برگ و ساقه درختچه تنباکو و خواباندن در یک حلال که معمولا NaOH(هیدروکسید سدیم) است و تقطیر آن به دست می آید.

زمانی که سازمان غذا و داروی امریکا شرکتهای تولید کننده جوس و (سالت نیکوتین) رو مجبور کرد که برای ادامه فروش در بازار امریکا باید فرمهای PMTA(PreMarket Tobacco product Application) رو تکمیل کنند که نیازمند آزمایشهای پرهزینه توسط خود شرکتهای تولید کننده جوس است , برای اثبات سلامت تک تک اجزای جوس که مهمترین و سخت ترینشون طعم دهنده ها هستند, تنها چاره ای که این شرکتها پیدا کردند این بود که تنها ارتباط محصولشون با تنباکو یعنی نیکوتین طبیعی رو قطع کنند.اینجا بود که نیکوتین مصنوعی که گهگاه در زمان کمبود محصول تنباکو با هزینه 3 تا 4 برابر نیکوتین طبیعی تولید می شد چاره کار شد.

نیکوتین سینتتیک در آزمایشگاه و با همون فرمول C10H14N2 نیکوتین طبیعی و از واکنش نیاسین و اسید سولفوریک و اتانول ساخته شد.

دو نوع نیکوتین مصنوعی داریم و دو تولید کننده اصلی.  next gen lab که نیکوتینی که تولید می کند با نام و لوگوی انحصاری TFN (tobacco free nicitine) است و نیکوتینی که برای اون پتنت ثبت کرده دارای دو نوع ایزومر R و S هست و چون این ایزومرها قرینه هم هستند از هر کدوم نصفش در نیکوتین مصنوعی اش موجود است.

حالا مشکل اینه که فقط ایزومر S  اون اثرات نیکوتین طبیعی که اون هم درصد خیلی خیلی بالایی ایزومر S رو دارد(حدود 99 درصد) از خود نشان می دهد و ایزومر R در بدن غیر فعال است.بنابراین قدرت چنین نیکوتین مصنوعی نصف نیکوتین طبیعی است. البته به شرکتهای تولید کننده جوس این حق انتخاب هم می دهد که نیکوتینی که تنها ایزومر S دارد را بخرند.

شرکت دیگری که نیکوتین مصنوعی تولید می کند شرکت CNT است که فقط ایزومر S رو تولید میکند و به اندازه نیکوتین طبیعی موثر است. شرکتهای دیگری هم هستند که با روشهایی نیکوتین R+S رو به سمت S خالصتر می کنند.

کاربرد نیکوتین مصنوعی

"</h4

حال چگونه متوجه استفاده شرکتها از نیکوتین طبیعی یا مصنوعی شویم؟

تقریبا همه شرکتهایی که نیکوتین مصنوعی استفاده میکنند روی باتلشون عبارت tobacco free nicotine یا synthetic nicotine یا لوگوی اون شرکت تولید کننده نیکوتین مصنوعی رو می زنند.چون قیمت نیکوتین مصنوعی حدود ۳ تا ۴ برابر نیکوتین طبیعیست و میتواند توجیه خوبی برای کمی افزایش قیمت باشد و از اون مزیت فرار از قوانین fda هم استفاده کنند.بنابراین اگر این تبلیغات نیکوتین مصنوعی رو روی باتل و سایت اون شرکت ندیدید یعنی اون محصول درونش نیکوتین طبیعی استفاده شده است.

در نیکوتین طبیعی ممکن است بعضی از ناخالصی ها به درون نیکوتین مایع راه پیدا کند که با نظارتهای خود شرکتهای تولید کننده جوس این مورد خیلی محدود شده و مورد بعدی اینکه نیکوتین طبیعی کمی ته مزه مشابه دارچین دارد که شرکتهای تولید جوس با شیرین کردن جوس اون طعم رو محو می کنند.

حال از طرف دیگر نیکوتین مصنوعی در آزمایشگاههای استریل شرکتهای بزرگ تولید شده و هیچ ناخالصی و مواد اضافه ای درون خود ندارد و نیکوتین مصنوعی کاملا بی طعم است و  طعم جوس و مخصوصا سالت کمی شفافتر حس می شود.

تا امروز به دلیل فرار از PMTA نیکوتین مصنوعی رو اکثرا در محصولات شرکتهای امریکایی دیدیم.اما اخیرا fda این راه فرار رو بست و جوسهای تولید شده با نیکوتین مصنوعی رو هم مشمول همان قانون کرد.ولی به دلیل مزایای گفته شده احتمال اینکه شرکتهای اروپایی هم در آینده نه چندان دور به سمت نیکوتین مصنوعی بروند چندان دور از ذهن نیست

#SYNTHETIC NICOTINE
#TOBACCO FREE NICOTINE
#نیکوتین مصنوعی
#نیکوتین سینتتیک

گرد آوری: رضا عراقی REZA ERAGHI

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *